20 jaar expert hoogsensitiviteit & 17 jaar therapeut

Adriana Visser, therapeut, coach & auteur

Mezelf kennen, zijn en blijven ontwikkelen dat is wel de rode draad in mijn leven geweest. Ondertussen is het al meer dan 20 jaar mijn passie om anderen hierin te inspireren en te begeleiden.
Ik begeleid jou vanuit mijn psychologische achtergrond als therapeut & coach. We werken intensief en reflectief. Ik ben gespecialiseerd in diepgaande veranderingsprocessen die jou helpen om helemaal jezelf te zijn.

Je profiteert van mijn diepgaande persoonlijke en professionele kennis, ervaring met alle HSP en hun trajecten, die jou zijn voorgegaan. Ik ben volledig op de hoogte van de laatste psychologische inzichten over hooggevoeligheid en weet deze naar praktische stappen voor jou te vertalen.

 

 

Mijn achtergrond

Sociale Wetenschappen

Ik ben geschoold in de sociale wetenschappen op universitair niveau. Zoals; psychologie, sociale psychologie & sociologie. Ik heb de lerarenvariant Maatschappijleer gevolgd en me gespecialiseerd in begeleiding bij mentale en emotionele problematiek.

Coaching & therapie

Ik heb verschillende therapeutische en coachingsopleidingen gevolgd. In het kader van psychologie, natuurgeneeskunde, energetische therapie en intuitieve ontwikkeling. Verder coaching & therapie bij stress & burn-out en tot slot loopbaancoaching.

Toegepaste psychologie

Ik heb een EVC Toegepaste Psychologie behaald. De combinatie van mijn voorafgaande opleidingen heeft ervoor gezorgd dat ik aan de competenties van Toegepast Psycholoog kan voldoen. Binnen de Toegepaste Psychologie doe ik onderzoek naar hoogsensitiviteit.

HSP INTRODUCTIESESSIE

Met Adriana Visser?

Live of online in overleg

Iedere HSP is anders. Tijdens de Introductiesessie wordt duidelijk welke invloed jouw hoogsensitiviteit op jou heeft en hoe jij een duurzame doorbraak kunt bereiken.

Jouw investering bedraagt 99 euro voor de sessie.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.