Van overleven naar leven

 

Doorbreek jouw blokkades & oude pijnen 

Therapiesessies kunnen vaak deels vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij CAT en RBCZ. De sessies vallen onder psychotherapie en psychosociale therapie.

Doorbreek je blokkades

Je ervaart al jaren blokkades op wie je bent en wat je wilt. Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je steeds niet om ze blijvend te doorbreken. In dit effectieve traject gaan we dit onderzoeken en neem je de stappen om dit te bereiken.

Je leert jouw gedachten, gevoel en gedrag sturen. Niet langer een speelbal, het ene moment vol energie en het volgende weer helemaal leeg. Stoppen met dingen doen die je niet langer wilt doen. Van overleven naar leven gaan.

Ik heb mijn eigen unieke en effectieve methode voor ontwikkeld om jouw blokkades te doorbreken.

 

Van overleven naar leven

Ben jij klaar met steeds weer terugvallen en wil je nu eindelijk een definitieve doorbraak?

 Om blokkades te doorbreken moet je de diepte in gaan. Het onbewuste, bewust maken. Zodat je niets steeds terugvalt in oude patronen, belemmerende overtuigingen. Dan al blijft hangen in oude pijn van afwijzing of niet gezien worden.

Als je het zelf had gekund, had je het al gedaan

Je vraagt je regelmatig of waarom het je niet lukt om tot een blijvende verandering te komen. De frustratie stapelt zich op. Het kost je tijd, geld, energie en geluk.

Als ik je nu vertel dat belemmerende gedachten, overtuigingen dan al blokkades uit het onderbewustzijn komen. En dat je ze dus niet alleen met jouw verstand kunt doorbreken.

En dat jij niet gefaald hebt maar dat ik jou kan helpen om jouw onbewuste handrem te deblokkeren door te werken met jouw onderbewustzijn.

Snel en effectief naar helpende gedachten en overtuigingen!

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op!